Lirik Lagu Satru – Denny Caknan dan Happy Asmara

Marc Marquez bersama Jorge Lorenzo dalam peluncuran motor Repsol Honda di Madrid, Spanyol, Rabu (23/1). [AFP/Pierre-Philippe Marcou]
Marc Marquez bersama Jorge Lorenzo dalam peluncuran motor Repsol Honda di Madrid, Spanyol, Rabu (23/1). [AFP/Pierre-Philippe Marcou]

Berikut Lirik Lagu Satru – Denny Caknan dan Happy Asmara

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem-ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Bacaan Lainnya

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku
Iki nggur mung salah pahamku

Ha-ah-oh-hm
Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu

Gusti, kulo pun manut dalane
Mung Jenengan sing ngatur critane
Ho-wo-oh, sing jelas, aku mikir ke depane
Opo bakal hubungan satru sak teruse?

Tulung percoyo, aku sayang awakmu
Buktine sampeyan nglirik liyane
Sumpah, ra koyo sing mbok pikir selama iki
Mas, iso ku meneng, ngejeni awakmu

Pos terkait