lyric lagu

Pisah Lyrics – Guyon Waton

Pisah Lyrics Kowe sing ono ning atiku Teko tanpo tak kiro Ning tengah ati sing wes dadi siji Abot ninggalke tresnoku Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku Tekan saiki aku ora iso lali Lakumu sing gawe bungahe ati Sumilire angin tengah wengi Sing gawe tentrem ning njero ati Berita Jambiseru[dot]com

lyric lagu

Seru, Lirik Lagu Kelangan – Guyon Waton

Lirik Lagu Kelangan Coba sawangen aku, rasakno tekan atimu Iseh kurang opo aku nresnani sliramu Padange rembulan, gemerlape lintang Ngelengake ati, jaman sesandingan Janjimu ning aku, ora ninggal aku, cintamu mung palsu Opo iseh ono aku ning jero atimu? Sak uwise kowe lungo ninggalke ati Tulus suci anggone lehku nresnani