Lirik Lagu Ojo Dibandingke – Farel Prayoga

Ojo Dibandingke - Farel Prayoga
Ojo Dibandingke - Farel Prayoga. (Ist)

Ini Lirik Lagu Ojo Dibandingke – Farel Prayoga

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak’o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu

Bacaan Lainnya

Jelas bedo yen dibandingke
Ora ono sing tak pamerke
Aku ra iso yen kon gawe-gawe
Jujur sak onone

Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak’o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Ku berharap engkau mengerti di hati ini
Hanya ada kamu

Sopo wonge sing ra loro ati
Wis ngancani tekan semene
Nanging kabeh ora ono artine
Ra ono ajine

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak’o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Wong ko ngene kok dibanding-bandingke
Saing-saingke yo mesti kalah
Tak oyak’o aku yo ora mampu
Mung sak kuatku mencintaimu

Pos terkait