Nyanyikan, Lirik Lagu Sido Rondo – Niken Salindry Ft Masdddho

lagu sido rondo niken salindry ft masdddho.
Lagu Sido Rondo - Niken Salindry Ft Masdddho.Foto: Capture Youtube

Jambiseru.com – Nyanyikan, Berikut Lirik Lagu Sido Rondo – Niken Salindry Ft Masdddho.

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondho

Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Bacaan Lainnya

Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni

Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone

Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

Musik..

Biyen mulo sliramu wis tak aturi
Golek bojo sing tresno welas sejati
Pungkasane sliramu digawe loro
Ora wurung saikine dadi rondho

Nanging piye kabeh iki wis kebacut
Ibarat bubur ra bakal dadi sego
Mulo getunku iki tanpo upomo
Ngerti ngono lamaranmu sing tak tompo

Kabeh iki ora perlu digetuni
Janjiku biyen aku saguh ngenteni

Kowe lan aku mugo dadi jodone
Ra keno prawane tak enteni rondone

Ora nyono sampeyan sabar ngenteni
Ing nyatane tresnomu tulus lan suci
Sing tak suwun sing gede pangapurane
Andhum tresno bebojoan selawase

(fok)

Pos terkait