Susah Dilupakan, Lirik Lagu Eling Ae – Ndarboy Genk feat Shinta Arsinta

lirik lagu eling ae ndarboy genk feat shinta arsinta
Lagu Wling Ae - Ndarboy Genk feat Shinta Arsinta.(foto: source youtube)

Lirik Lagu, Jambiseru.com – Lagu Eling Ae yang dinyanyikan Ndarboy Genk mempunyai lirik yang sangat menyentuh hati. Apalagi jika dinyanyikan dengan berduet.

Berikut lirik lagu Eling Ae – Ndarboy Genk feat Shinta Arsinta

Umpama lintang kae iso tak sambati
Mesti iso ngancani aku seng loro ati
Ditinggal kembang seng paling tak tresnani
Seng mbiyen janji ngancani tekan mati

Bacaan Lainnya

Dekwingi iseh mesem ngguyu bebarengan
Ora krasa saiki mung kari kenangan
Kowe wes nemu ayem seng beda
Wes mesem ngguyu karo wong lia

Tulung ngomongo kurangku neng endi
Nganti kowe ngremuk atiku ngeneki

Pas pisah rapopo
nanging nek eling kok yo loro
Kelangan wong seng paling tak tresna
Masio urung iso nrimo
Koe disanding wong lio
Aku yo iso opo..

Puasno katekno
Karo pilihanmu saiki
Tingkahmu tak kangeni
Ning kahanane
Koe wes ayem neng bedo ati

Lakonku kok koyo ngene

Aku sadar diri
Aku sadar posisi
Aku seng sepele
Tak nangis dewe

Yuh larane
Kok koyo ngene
Tulusku mung disepelekne
Tulung ngomongo kurangku neng endi
Ora ngremuk ati ngeneki

Aku dewe orapopo
Timbang bareng keloro – loro

(ris)

Pos terkait