Pisah Lyrics – Guyon Waton

lirik lagu Pisah
Guyon Waton (Ist)

Pisah Lyrics

Kowe sing ono ning atiku
Teko tanpo tak kiro
Ning tengah ati sing wes dadi siji
Abot ninggalke tresnoku
Tanpo ngerti opo sebab lan kesalahanku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati

Bacaan Lainnya

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Kelangan – Guyon Waton

Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Nanging awak dewe
Kudu iso nompo
Nompo kahanan sing
Raiso dipeksakke

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sing luwih soko aku

Tekan saiki aku ora iso lali
Lakumu sing gawe bungahe ati
Sumilire angin tengah wengi
Sing gawe tentrem ning njero ati

Aku kudu nrimo
Aku karo kowe pancen ora iso

Netes banyu moto
Gawe loro ning njero dodo
Ati iki iseh tresno
Kepekso pisah mergo wong tuwo

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Pingal – Ngatmombilung

Dudu salahku karo kowe
Kahanan mekso koyo ngene
Mugo kowe bahagia karo wong liyo
Sing luwih soko aku

Karo wong liyo
Sing luwih soko aku
Karo wong liyo
Sing mungkin dudu aku

Jambi Berita Terkini, Indonesia Terbaru, dan entertainment film yang tayang di web Jambiseru.com, juga tayang di medsos Jambi Seru.

Pos terkait

hut tanjabar banner pln