Seru, Lirik Lagu Kelangan – Guyon Waton

  • Whatsapp
lirik lagu Kelangan
Guyon Waton (Ist)

Lirik Lagu Kelangan

Coba sawangen aku, rasakno tekan atimu
Iseh kurang opo aku nresnani sliramu

Padange rembulan, gemerlape lintang
Ngelengake ati, jaman sesandingan
Janjimu ning aku, ora ninggal aku, cintamu mung palsu

Opo iseh ono aku ning jero atimu?
Sak uwise kowe lungo ninggalke ati
Tulus suci anggone lehku nresnani

Berita Jambsieru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Pingal – Ngatmombilung

Durung percoyo, opo kowe milih lungo ninggalke aku dewe
Saktenane ati iki, durung iso nompo kowe karo liyane

Padange rembulan, gemerlape lintang
Ngelengake ati, jaman sesandingan
Janjimu ning aku, ora ninggal aku, cintamu mung palsu

Opo iseh ono aku ning jero atimu?
Sak uwise kowe lungo ninggalke ati
Tulus suci anggone lehku nresnani, ho-oo

Durung percoyo, opo kowe milih lungo ninggalke aku dewe
Saktenane ati iki, durung iso nompo kowe karo liyane
Sejatine aku iseh sayang kowe

(Lagu Kelangan Lyrics – Guyon Waton)

Pos terkait