Seru, Lirik Lagu Pingal – Ngatmombilung

  • Whatsapp
lirik lagu Pingal
Ngatmombilung (Ist)

Lirik Lagu Pingal

Piye
Seng jelaske karo wongtuwo
Wes ngelakoni tekan semene
Nek akhire bakal bubar pisahan
Kowe kegudo tresno karo wong liyo

Ngelali
Kowe sing tau omong dewe
Nglakoni tresno tekan tuwo
Ora ngeliyo mung aku ning atimu
Nanging saiki atimu ono wong liyo

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Los Dol – Denny Caknan

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ibarat esuk mendung, awan aku kudanan
Sore mbok larani, bengi tak tangisi

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Bahagia – Happy Asmara

Mung iso bayangke kabeh kenangan
Kowe tak boncengke
Turut dalan kekepan kudanan
Saiki nyatane kowe malah milih
Dikekep wong liyo

Opo kowe ra kroso abote atiku
Kudu kelangan wong sing paling tak tresnani
Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

Ra jenak dolan, ra doyan mangan
Nek ra mbok dulang

(Lagu Pingal Lyrics – Ngatmombilung)

Pos terkait