Ngawi Nagih Janji Lyrics – Denny Caknan X Ndarboy Genk

  • Whatsapp
lirik lagu Ngawi Nagih Janji
Denny Caknan (Ist)

Ngawi Nagih Janji Lyrics

Kowe mbiyen ngomong tresno
Janji ra bakal ngeliyo
Jare pun mantep atimu
Bakal ngenteni baliku

Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Pisah Lyrics – Guyon Waton

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali

Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae

Huu…
Huu…
Aku ning Ngawi (oh)
Aku nagih janji (oh)

Siseh wetan Kartonyono
Aku pamit bablas lungo
Pandongamu sing tak jaluk
Aku bakal mantuk

Rino wengi aku kelebon impenmu
Tangi-tangi petukan bayanganmu ning pikir iki
Oh, bungah ati sing tau nduweni
Mbendino tak rasani, saiki aku bali
(Ngawi)

Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wae

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Pingal – Ngatmombilung

Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
Madep mantep karo kowe
Nek ra kowe ora wa

Ning Ngawi aku teko nagih janji
Kutho iki cen ngangeni
Sliramu tak anti-anti ning alun-alun Ngawi
Roso iki iseh podo, ora ono sing

Pos terkait