Lagu Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Berikut Lirik Lagu Awewe Sapi Daging – Doel Sumbang

Sanes atuh, Ibu
Saterang abdi mah sanes kitu
Kedah tiasa ngabentenkeun
Mana emansipasi, numana eman si sapi
Upami modél kieu mah eman si sapi

Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe moderen
Berkarier penuh obsesi
Sagala hayang siga lalaki
(Halah! Bade ngalawan kodrat wae neng?
Gering! Gering!)

Bacaan Lainnya

Ceunah emansipasi
Bari uteukna teu ngarti
Bisnis beurang peuting
Bisnis naon duka teh teuing

Salakina di imah ngajaga tulak panto
Anakna diasuh cukup ku suster jeung babu

Hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
Ngarepkeun ti salaki ceunah duitna teu cukup wae
Emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak

Awewe nu kieu lain awewe moderen
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
Nganut emansipasi kaluar tina aturan
Montong ngawalan kodrat
Bisi ngadon jadi bejad

Kade, Teh
Emansipasi teh persamaan hak laki-laki dengan perempuan
Tapi hanya yang positif-positifnya saja
Ari nu goréng patutna mah montong atuh euy
Da teu meunang ngalawan kodrat hirup mah euy
Heeh we lah
Paribasa hayang maju make jeung hayang jadi bapa sagala rupa
Single parent tetek bengek
Kumaha eta kebutuhan biologis ari teu gaduh caroge mah
Heh! Alah, si eteh mah eteh eteh
Dasar!

Aya awewe jaman ayeuna
Ngaku awewe modéren
Berkarier penuh obsesi
Sagala hayang siga lalaki
(Moal bisa atuh)
(Istri mah janten istri pameget janten pameget nya)
(Kitu da di mana-mana oge)

Ceunah emansipasi
Bari uteukna teu ngarti
Bisnis teu beurang teu peuting
Bisnis naon duka téh teuing

Salaki di imah ngajaga tulak panto
Anak diasuh cukup ku suster jeung babu

Hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
Ngarepkeun ti salaki ceunah mah teu cukup wae
(Teu bisa tumarima nya euy)
Emas berlian renceum majar ngaku tina bisnis
Padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak

Awewe nu kitu lain awewe moderen
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
Nganut emansipasi kaluar tina aturan
Montong ngawalan kodrat
Bisi ngadon jadi bejad

Awewe nu kitu lain awewe moderen
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
Nganut émansipasi kaluar tina aturan
Montong ngawalan kodrat
Bisi ngadon jadi bejad, Nyai

Awewe nu kitu lain awewe moderen
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
Nganut emansipasi kaluar tina aturan
Montong ngawalan kodrat
Bisi ngadon jadi bejad

Awewe nu kitu lain awewe moderen
Tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
Nganut émansipasi kaluar tina aturan
Montong ngawalan kodrat
Bisi ngadon jadi bejad

(fok)

Pos terkait