Seru, Lirik Lagu Gusti Mboten Sare – Woro Widowati

  • Whatsapp
Woro Widowati (Ist)

Lirik Lagu Gusti Mboten Sare

Ra kabeh menungso
Terlahir sempurno
Kudu semangat
Urip wes ono
Sing ngatur

Gusti perso butuhmu
Perso karepmu
Ampun kuatir
Lakoni wae
Sek iklas wae
Gusti mboten sare

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Memandangmu – Via Vallen ft Chevra Papinka

Urip kui akeh bersyukure
Wes trimo wae mlaku sak tekane
Bersabarlah
Ragampang menyerah
Gusti Allah
Maha Penyayang

Rasah aleman
Ojo kakean
sambat
Onone masalah
Anane cobaan
hidup

Gusti perso butuhmu
Perso karepmu
Ampun kuatir
Lakoni wae
Sek iklas wae
Gusti mboten sare

Gusti perso butuhmu
Perso karepmu
Ampun kuatir
Lakoni wae
Sek iklas wae
Gusti mboten sare
Urip kui akeh bersyukure
Wes trimo wae mlaku sak tekane
Bersabarlah
Ragampang menyerah
Gusti Allah
Maha Penyayang

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Manis Tapi Bukan Gula – Mellyyanox

Rasah digetuni
Wes dadi dalane
Alon-alon asal kelakon
Bersabarlah ragampang menyerah
Gusti Allah Maha Penyayang
Gusti Allah Maha Penyayang

Pos terkait