Suka Tapi Malu Ngungkapin, Lirik Lagu Konco Mesra – Nella Kharisma

lagu konco mesra nella kharisma
Lagu Konco Mesra - Nella Kharisma.(foto: source youtube)

Jambi, Koranjambi.com – Mungkin ada diantara pembaca yang pernah merasakan suka sama seseorang tapi malu untuk mengungkapkannya. Seperti lirik lagu Konco Mesra, dianggap pas untuk menggambarkannya.

Simak lirik lagu Konco Mesra – Nella Kharisma

Yen tak sawang sorote mripatmu
Jane ku ngerti ono ati sliramu
Nanging onone mung sewates konco
Podo ra wanine ngungkapke tresno

Bacaan Lainnya

Yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
Terpampang gambar waru ning atimu
Nganti kapan abot iku ora mok dukung
Mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
Perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
Ini semua karena hubungan pertemanan
Kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

Adem panas awakku gara-gara kamu
Nyibakke atiku, gati menyang aku
Sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
Tansah nyoto keroso konco dadi tresno

Nggereges awakku naliko mepet sliramu
Mung tak sawang esemmu sumebyar neng atiku
Bingung rasane atiku kepiye nyikapi
Biyene konco suwi sak iki tak tresnani

(ris)

Pos terkait