Gimana Rasanya Ditinggal, Simak Lirik Lagu Ditinggal Rabi – Nella Kharisma

lagu ditinggal rabi nella kharisma
Lagu Ditinggal Rabi - Nella Kharisma.(foto: source youtube)

Jambi, Koranjambi.com – Salah satu lagu Nella Kharisma yang enak buat didengar apalagi yang tengah mempunyai masalah, seperti ditinggal sama pasangan, berjudul Ditinggal Rabi.

Yuk simak lirik lagu Ditinggal Rabi – Nella Kharisma

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Bacaan Lainnya

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

Atiku rasane loro
Nyawang kowe rabi karo wong liyo
Nangis getih eluhku remuk ajur rosoku
Kowe tego ninggal aku

Opo iki wes dalane
Kudu pisah kelangan tresnane
Kudu kuat atiku kudu kuat batinku
Senajan nyekso tresnoku

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

Mbiyen tak tandur pari tukule suket teki
Wes kadung tak pacari malah ditinggal rabi
Kowe tego nglarani mblenjani janji suci
Ning solo kembange ilang wong tresno wani kelangan

Mas opo kowe lali karo sumpah janjimu
Biyen bakal ngancani urip tekan matiku
Pancene kowe tego medot tali asmoro
Rabi karo wong liyo mblenjani tresnoku nelongso

(ris)

Pos terkait