Lirik Lagu Mimpi – K-Clique Ft Alif

lagu mimpi k clique ft alif.
Lagu Mimpi - K-Clique Ft Alif.Foto: Capture Youtube

Jambiseru.com – Berikut Lirik Lagu Mimpi – K-Clique Ft Alif.

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Bacaan Lainnya

Dah tak macam realiti dulu kini berbeza
Macam dalam fantasi, aku tak dapat beza
Eh rasanya menarik biar kerja bawah terik
Dulu kerja habis tarik hasil untuk hujung tarikh

Aku…
Semalam termimpi
She neo-Noir scene ni
She plays Sin City
Lafaz SAFE, she’s next to me, aku
Ride around white Viva, ooh yes I tease her
When she said “I need ya
G, vista la vista hah!

Eh I got shocked!, Jadi aku layan aku jadi syok
Syok macam mimpi, jadi aku terus lock
Rockin with my clique now you know we don’t stop
Takkan pernah stop cause we rockin at the top

Lady, you know how we do, when we do
‘Macam Mimpi’
Money in the clouds jangan lupa kata Umi
“Belajar elok-elok” walau belok dapat degree
Milly milly, mari sini twenty 20 yea!

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Kapal kami dah berlabuh gempa akan datang
Turun kota yang di tumpu penuh satu padang
Cerita tentang aku kamu takkan faham
Baik duduk diam aku pendam simpan dalam

Kini, ramai sangat nak mengaku tahu aku kawan dulu sama sama naik jatuh sekali buka payung ramai datang nak tumpang berteduh ayyy
Mula dari benih tumbuh pokok penuh buah
Sampai tahap ini bukan senang tapi banyak sangat hadap susah

Banyak drama wow, terima kasih emm
Tak kejar nama wow, tapi K di kejar emm
Hustle hustle, kerja keras
Tapi mereka tak nampak ayy
Mata mata, mereka buta
Jadi biar gerak ku jadi sejarah
Dulu cakap G kau tak akan ke mana
Aku tanya G ay kau di ada mana
Pandang rendah G sekarang siapa gila
Jangan bilang G kita ni kawan lama

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Aku langgar scene langgar tak peduli siapa
Macam dalam mimpi realiti nya berbeza
Kalau dulu duduk belakang sekarang nak sapu rata
Kalau dulu beli ticket sekarang panggung kita punya!

Itu dulu lain macam , cara kerja lain salam lain macam
Macam salam lain kerja cara lain lain macam
Macam kau tak akan faham benda yang kami buat
Back to back with ma clique posisi paling kuat

Hidup wayang jalan ku like a musical
Tak buat langkah untuk jadi terkenal
Tiba masa aku GO dan blow dan set a GOAL
Pecutan terkawal under control

Terbang atas langit
Pembawaan terkawal
Rendah diri bangkit
Tak kira siapa awal
Realiti terbalik

Hidup aku bagai mimpi
Hidup aku bagai mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

Hidup aku bagai mimpi
Betul betul macam mimpi
Banyak sudah ku lihat
Semua nya ku ingat

(fok)

Pos terkait