Akan Konser di Jambi, Lirik Lagu Bojoku Ketikung – NDX AKA

lagu bojoku ketikung ndx aka.
Lagu Bojoku Ketikung - NDX AKA.Foto: Capture Youtube

Jambiseru.com – Akan Konser di Jambi, Berikut Lirik Lagu Bojoku Ketikung – NDX AKA.

Jangan opo
Jangan kangkung
Tempe opo
Tempe koro

Ngopo kok bingung
Bojoku ditikung
Popo po ora
Aku ra popo

Bacaan Lainnya

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe

He kowe koncoku sing jarene CSku
Nanging nyatane ning mburi kok kowe koyo pabu
Mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake

Paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
Tusuk dari belakang ah mana ku tau
Seakan kau arjuna padahal engkau keju
Ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe

Aku kurang opo kok kowe iso tego
Opo ono salahku trus kowe nikung aku
Opo kudu tak jarno kok aku kudu lilo
Ngrasakno tumindakmu sik ngrugekne awakku

Pancen kowe konyol ning utekmu kok protol
Pendak ndinone awor e bojoku tok gondol
Tak bisa aku pendam mana sangup kutahan
Neng ngarep kok apikan neng mburi kok bajingan

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe

Yo wis sak karepmu nek ngeneki caramu
Yen wis iki dalane aku mung ikhlas wae
Kowe mung tak titeni kok watakmu kemlinthi
Pacar teman sendiri kau anggap permaisuri

Gek ndang rumat kono gek ndang untal kono
Mugo iso seneng awet tekan tuo
Sakjane aku nguyu mikirke tumindakmu
Kok kowe ngragas banget ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro
Nanging aku mencoba rapopo
Sak tenane atiku loro
Nanging aku kebacut loro

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe

Aku ra nyongko kowe tego karo konco
Jarene konco kenthel
Bojoku tok sleding tekel
Opo ra ono kimcil liyo sing seneng kowe
Nganti kowe nikung bojone koncone dewe

(fok)

Pos terkait