Seru Nih, Lagu Paijo – Zaskia Gotik Ft RPH & Donall

Berikut Lirik Lagu Paijo – Zaskia Gotik Ft RPH & Donall

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi TKW
Jare ben akeh duite

Bacaan Lainnya

Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Jo paijo, opo kowe ra karoso
Sak bendino kowe dadi omongane tonggoh
Jo paijo, opo kowe ra isin
Saben ketemu konco koncomu kabeh mbatin

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah mbok siak siak e

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Opo mbiyen kowe ora kelingan
Naliko ngucap janji pas dadian
Jare bakal ngopeni sak lawase
Sak iki malah bok siak-siak e

Kerjomu tura turu mongan mangan mrono mrene
Dolan nanti la liyo mora pa kowe tombone
Ra peduli bojomu seng kleleran neng omah
Durung mangan amergo ra iso tuku beras salah uwe

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi TKW
Jare ben akeh duite

Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo mumet ndase
Ditinggal bojone
Minggat dadi TKW
Jare ben akeh duite

Paijo loro ati
Disirek bojone
Jarene ora kuat
Ngragati wedak pupure

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure
Paijo, paijo, ditinggal ke bojone
Jarene ra kuat ngragati wedak pupure

(fok)

Pos terkait