Romantis, Lirik Lagu Madiun Ngawi – Denny Caknan Ft Yeni Inka

Hastane
Pelayanan RS di Turki. (Mutia)

Lyrics.jambiseru.com –  Dinyanyikan oleh Denny Caknan dan Yeni Inka lagu “Lirik Lagu Madiun Ngawi” sangat populer dikalangan remaja pencinta dangdut koplo, mau tau bagaimana liriknya. Yuk Kepoin!

Berikut Lirik Lagu Madiun Ngawi – Denny Caknan Ft Yeni Inka

Terminal madiun ngawi kenanganku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen aku nduwe pacar anake pak tukiran
Bakul pecel ono ning pinggir prapatan

Bacaan Lainnya

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

Terminal madiun ngawi nggen dolanku
Ora bakalan aku ngelalekke
Mbiyen jaman semono kowe janji karo aku
Nanging nyatane kowe ngingkari janjimu

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak sawang-sawang
Fotomu ning dompetku

Yen aku kangen
Kangen karo sliramu
Tak elus-elus
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Fotomu ning dompetku

Opo kowe ra kroso
Tak batin saben dino
Ra bakal ilang
Jenengmu ning atiku

(fok)

Pos terkait