Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine Ft Damara De

lagu aku ikhlas aftershine ft damara de.
Lagu Aku Ikhlas - Aftershine Ft Damara De.Foto: Capture Youtube

Jambiseru.com – Berikut Lirik Lagu Aku Ikhlas – Aftershine Ft Damara De.

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Bacaan Lainnya

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tulung ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu kepie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone

(fok)

Pos terkait