Seru, Lirik Lagu Wes Tatas – Happy Asmara

  • Whatsapp
Happy Asmara (Ist)

Lirik Lagu Wes Tatas

Tak eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan pungkase umurku
Nanging saikine kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
Wes tekan segoro (wes tekan segoro, wes tekan segoro)

Cubo dadi aku, kuat po atimu (kuat po atimu)
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang (atiku wes tenang)
Wes tak anggep ilang

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Satru – Denny Caknan ft Happy Asmara

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wes pungkas
Mabur duwur ngalang-ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire?
Aku ikhlas, aku pasrah
Wes tak ngalah

Cubo dadi aku, kuat po atimu (kuat po atimu)
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang
Wes tak anggep ilang

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wes pungkas
Mabur duwur ngalang-ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Aku Ikhlas – Aftershine ft Damara De

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire?
Aku ikhlas, aku pasrah
Wes tak ngalah

Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wes pungkas
Mabur duwur ngalang-ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire?
Aku ikhlas, aku pasrah
Wes tak ngalah

Pos terkait

-------------------------

BACA CARA DAN TIPS DI SINI

-------------------------