Seru, Lirik Lagu Tiktok Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Tepung Kanji) – Safira Inema

  • Whatsapp
Safira Inema (Ist)

Lirik Lagu Aku Ra Mundur Mas Teko Atimu (Tepung Kanji)

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Los Dol – Denny Caknan

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Lemah Teles – Happy Asmara

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Pos terkait

-------------------------

BACA CARA DAN TIPS DI SINI

-------------------------