Seru, Lirik Lagu Salam Tresno – Loro Ati

  • Whatsapp
Loro Ati (Ist)

Lirik Lagu Salam Tresno

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso
Sayang aku tulus tresno sliramu

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Tiktok Mendung Tanpo Udan – Ndarboy Genk

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedhe
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe (angenku nggo kowe)

Sliramu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko jogo tresno iso
Sayang aku tulus tresno sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Berita Jambiseru[dot]com Lainnya : Seru, Lirik Lagu Kuat Hati – TTM Akustik ft Andien

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu mring sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno dijogo
Senadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu mring sliramu

Pos terkait

-------------------------

BACA CARA DAN TIPS DI SINI

-------------------------